Portaal Autosport.pt kirjutas, et Tänakule ja Järveojale valmistas muret kuulus Fafe hüpe, mis on kavas ka Portugali MM-etapil.

Hyundai pressiteate vahendusel ütles Tänak, et tema ja autoga on kõik korras. "Kasutasime seda nädalavahetust, et saada Hyundai WRC-auto roolis enne eesootavaid kruusarallisid kilomeetreid koguda. Alati on tore osaleda nii populaarsel üritusel, kus on ka ikoonilisi katseid Portugali MM-rallilt," rääkis ta.

"Töötasime inseneride ja Dani Sordoga väga tihedalt, et kruusa peal häid seadeid leida. Tegime nädala esimeses pooles Lõuna-Hispaanias samuti ühe testi, et Mehhiko ralliks valmistuda, aga rohkem aega autos tuleb alati kasuks. Eriti siin Fafes, kus oli võistlusolukord," lisas Tänak.

Lisaks Tänakule sõitis rallil osad kiiruskatsed kaasa ka teine Hyundai MM-sarja võistkonna piloot Dani Sordo. Portugali meistrivõistluste reeglite järgi polnud WRC-autodega sõitnud Tänaku ja Sordo ajad avalikud.

Enne viimast kahte katset rallit juhtinud venelase Nikolai Grjazini jaoks lõppes ralli samuti nukralt. Grjazin katkestas samuti eelviimasel katsel, kusjuures tegu olevat olnud sama sektsiooniga, kus jäi tee äärde ka Tänak.

Esikoha noppis Škoda Fabia R5 roolis olnud kohalik sõitja Armando Araujo.