Pärast avasetis 3:2 juhtima asumist kutsus ta väljakule füsioterapeudi, kes ta hüppeliigese piirkonna põhjalikult kinni teipis. "Ma ei teagi täpselt, mis juhtus. Enne mängu hakkasin soojendusel valu tundma," avaldas Kontaveit pärast matši Delfile. "Mingit krõksu otseselt küll läbi ei käinud, mille järel oleks äkiline valu tulnud."

"Võtsin kolmanda seti eel valuvaigistid sisse," avaldas eestlanna. "Kolmandas setis enam valu nii hull polnud, aga teises läks üsna teravaks. Kõndida oli isegi raskem, mängu ajal joosta polnudki nii hull. Natuke valu veel teeb, aga loodan, et midagi hullu pole. Eks tuleb nüüd igaks juhuks uuringutele minna."

"Kaotasin raske mängu väga heale vastasele. Kohtumine oli tasavägine, aga Sabalenka suutis viimases setis otsustavad punktid paremini mängida. Ta suutis vajalikel hetkedel väljakujooned üles leida," võttis eestlanna matši kokku. "Usun, et mängisin ise õnnestunult ja korralikult."

Kohtumise ajal pidid tennisistid hakkama saama ka keeruliste tuuleoludega. "Tuulega oli tõesti keeruline, aga eks tingimused on mõlemale samad. Peaväljakul tuul nii palju ei sega, aga teistel väljakutel on seda rohkem tunda."

Peagi reisib Eesti esireket USA-sse, kus 9. märtsil algab Indian Wellsi WTA turniir. Märtsi lõpus jätkub hooaeg eestlanna jaoks Miami Openiga.