Eesti poksitšempion ja -treener Kaupo Arro, kes kommenteerib ülekannet TV3 Sport kanalil, nimetab eelseisvat matši viimase 18 aasta oodatuimaks raskekaalu vastasseisuks.

„Esimene matš oli suhteliselt ühekülgne, kui välja arvata 9. ja 12. raund. Minu hinnangul võitis Tyson Fury kõik ülejäänud raundid. Muidugi oli mõne raundi hindamisel võimalik ka eelistada Wilderit. Kahes eelmainitud raundis suutis Wilder näidata oma "surmavat" löögijõudu. Üheksandas raundis ei olnud tabamused nii täpsed ja Fury suutis kiiresti taastuda, aga see on müstika, kuidas suutis mees 12. raundis taas püsti tõusta!" sõnas Arro.

"Kui Wilder kedagi nii täpselt tabab, siis ei tõuse keegi enam ise jalule. Just see teebki sellest matšist oodatuima raskekaalu vastaseisu viimase 18 aasta jooksul. Praeguse aja parim tehniline poksija versus vaieldamatult tugevaima löögiga poksija."

"Kordusmatši võitja võib ennast julgelt nimetada parimaks raskekaallaseks seni kuni ta Anthony Joshuaga kohtunud pole. Joshua omab küll rohkem tiitleid, kuid nii nimeka ja hea poksijaga ta võidelnud ei ole. Võib julgelt öelda, et raskekaalus on kolm meest, kes on teistest peajagu üle. Kaks neist võitlevad pühapäeval omavahel," jätkas Arro ja lisas: "Võitjat ennustada on väga keeruline. Fury tegi eelmisel korral sisuliselt kõik õigesti. Taktikaliselt ja ka tehniliselt saab veidi muuta, aga mitte palju. Deontay Wilderil on seevastu parandamisruumi palju rohkem, kuna mees tegi palju taktikalisi ja muidugi ka tehnilisi vigu. Kui palju mehed juurde panna suudavad, näeme juba õige pea. Kuigi Wilder on oma kordusmatšides alati olnud edukas, usun siiski, et just tema on see, kes oma esimese kaotuse vastu peab võtma.“

Otseülekannet poksimaailma suursündmusest näeb TV3 Sport kanalist ja veebist Go3.tv https://go3.tv/sport_tv 23. veebruaril. Võitluspäev algab eelmatšidega 4.00, peasündmus orienteeruvalt kell 6.00.