Chelsea ja Tottenham võitlevad hetkel 4. koha eest (vahe vaid üks punkt), mis viib järgmiseks hooajaks otse Meistrite liigasse. Aga vast hoopis põnevam on asjaolu, et Chelsea peatreener Frank Lampard oli ise mängijana mitu aastat praeguse Tottenhami juhendaja Jose Mourinho hoolealune!

Chelsea’il pole viimasel ajal kuigi hästi läinud – viimasest neljast kohtumisest on saadud kaks kaotust ja kaks viiki. Samal ajal on Tottenhamil kirjas kolm järjestikust võitu, aga Meistrite liiga play off’i avamängus jäädi kodus 0:1 alla Leipzigile. Samuti on neil probleeme eduriviga, sest nii Harry Kane kui ka Son Heung-Min on vigastatud.

Mourinho juhendatav klubi veel kunagi Chelsea’it Stamford Bridge’il võitnud, ka mitte siis, kui portugallane oli Manchester Unitedi peatreener.

Väga oluline mäng on laupäeval ka Leicester City ja eelmise aasta meistri Manchester City vahel. Manchesteril on hetkel teisena 54 punkti, Leicesteril kolmandana neli punkti vähem.

Suveräänne liider Liverpool (76 punkti) võõrustab esmaspäeval West Ham Unitedit, kes on 24 punktiga kaugel 18. kohal. Aga Liverpool, sarnaselt Tottenhamile, pidi Meistrite liiga play off’i avaringi esimeses kohtumises tunnistama Madridi Atletico paremust.

27. vooru kuut ülekannet on võimalik näha telekanalilt TV3 Sport või veebist Go3.tv.

Ülekannete ajakava:

Laupäeval, 22. veebruaril 14.15 Chelsea - Tottenham

Laupäeval, 22. veebruaril 16.50 Sheffield United - Brighton & Hove Albion

Laupäeval, 22. veebruaril 19.15 Leicester City - Manchester City

Pühapäeval, 23. veebruaril 15.50 Manchester United – Watford

Pühapäeval, 23. veebruaril 18.20 Arsenal - Everton

Esmaspäeval, 24. veebruaril 21.50 Liverpool - West Ham United