Toona vaid 16-aastane tüdruk süüdistab Balotellit vägistamises, mis leidis aset Nice'i ööklubis ja hiljem ka rannas. Mängumees ise omakorda süüdistab tüdrukut väljapressimises. Nimelt avaldasid mängumehe esindajad, et süüdistaja advokaat nõudis mängijalt 100 000 eurot, vastasel juhul annab tüdruk mängija vastu süüdistuse sisse.

Itaalia võimud on alustanud vahejuhtumis osas kaks juurdlust. Üks toimub Brescias, kus Balotelli praegu elab ning keskendub väidetavale vägistamisele, teine algati Vicenza linnas seoses väidetava väljapressimisega.

Mis aga väidetavalt juhtus?

2018. aasta 15. jaanuaril kõndis teismeline tüdruk politseijaoskonda koos advokaadiga. Ta avaldas politseile, et teda on vägistatud ning rääkis võimudele lähemalt juhtunust.

Ta oli 2017. aasta 11. juulil koos sõbrannadega külastanud Nice'i, kui märkas ühes ööklubis Balotellit. Ta võttis seejärel sotsiaalmeedias mängijaga ühendust ning nad hakkasid sõnumeid vahetama. Esmakordselt kohtusid osapooled juba samal õhtul ühes erarannas, kus nad rääkisid omavahel terve öö. Peagi said Balotelli ja tüdruk uuesti kokku ning siis oli mängus juba ka alkohol.

Tüdruku sõnul leidis vägistamine aset 26. juulil, loetud tunnid pärast kohtumist Meistrite Liiga eelringi 1:1 viiki Amsterdami Ajaxiga. Nice'i värava autoriks oli just Balotelli.

"Balotelli kutsus mind ühte ööklubisse, kus ta tahtis oma väravat tähistada," rääkis tüdruk politseile. "Ma ütlesin talle, et plaanin hoopis teise kluppi minna. Ta üllatas mind ja liitus minuga."

"Nii oluline inimene pööras mulle tähelepanu... Ta tegi mulle komplimente, pani mind end enesekindlalt tundma ja kutsus mind ühte privaatsesse ruumi, kus ta suudles mind. Pakkusin talle välja, et võiksime tantsima minna, aga ta ei tahtnud, sest kartis, et inimesed hakkavad temast pilte tegema. Balotelli kutsus mind hoopis ühte vaiksemasse kohta ja ma nõustusin, sest usaldasin teda. Olin kõigest hämmastunud ja arvasin, et midagi halba minuga ei juhtu."

Väidetavalt muutus just siis Balotelli käitumine agressiivseks. Itaalia koondislane proovis tüdrukut riidest lahti võtta ja seksuaalsesse vahekorda sundida. Tüdruk rääkis politseile, et ta keeldus, kuid see mängumeest ei takistanud. "Ma tahtsin nutta. Ma ei tahtnud, et asjad üldse nii läheksid, aga olin puhtalt mehe valduses. Tundsin end lõksus olevana." Tüdruk lisas, et jalgpalluri vägivaldne käitumine jätkus ka rannas, kuhu nad edasi olid liikunud.

Balotelli süüdistab tüdrukut väljapressimises

Balotelli on võimudele rääkinud ka omapoolse vaate juhtunust. Balotelli läks oma advokaadiga Itaalias politseisse juba 2017. aasta 22. detsembril, paar nädalat enne tüdruku külastuskäiku. Balotelli rääkis politseile, et on langenud väljapressimise ohvriks. Ta avaldas, et üks noor neiu, kellega ta oli seksuaalses vahekorras, on temalt välja pressimas 100 000 eurot. Tüdruku advokaat oli esitanud Balotellile sellise nõude, mille mitte täitmise korral saab mängumees süüdistuse alaealise vägistamises.

"Minule lähenesid tänaval kaks tüdrukut, kes mind ära tundsid," rääkis Balotelli. "Hoidsime seejärel Instagrami kaudu ühendust ja kohtusime mitmel korral. Ta ütles mulle, et on 18-aastane ning näitas mulle ka isikut tõendavat dokumenti. Me kohtusime erarannas, kus olid veel mõned sõbrad. Tüdruk suitsetas kanepit ja jõi viskit."

Balotelli lisas, et tüdruk proovis juba esimesel kohtumisel teda võrgutada, aga konkreetsel õhtul pakkus ta neiule ainult võimalust autoga sõita. "Järgmistel päevadel sain veel sõnumeid ja ta nõudis minuga kokku saamist. Kohtusime uuesti 26. juulil. Kohe, kui kokku saime, hakkas ta end minu vastu hõõruma ja minul süles istuma. Me suudlesime, aga kõik nägid seda ja tundsin piinlikkust."

Balotelli sõnul liikusid nad seega randa edasi. "Me jätkasime suudlemist ja liikusime edasi, aga ta ei tundnud ennast hästi ning seejärel ma lõpetasin."

Itaalia koondislane lisas, et rohkem ta tüdrukuga ei suhelnud ja lõpetas ka talle sotsiaalmeedias vastamise. Loetud nädalad hiljem aga neiu helistas talle. Kõnes tunnistas tüdruk, et on alles 16-aastane ja kavatseb mängumeest süüdistada seksuaalses kuritarvitamises. Hiljem helistas ka advokaat, kes lubas kõik avalikuks teha. Balotelli pakkus välja, et nad võiksid kolmekesi koos tüdruku ja tema advokaadiga kokku saada. Kuna aga advokaat nõudis, et Balotelli kohtumisele 100 000 eurot kaasa võtaks, otsustas mängumees politsei poole pöörduda.

Esimene istung juhtunu osas peaks toimuma 24. märtsil.

29-aastane Balotelli mängib igapäevaselt Itaalia kõrgliigaklubis Brescia. Lisaks Nice'le on itaallane varasemalt esindanud selliseid suurklubisid nagu Milano Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool ja Marseille.

Itaalia koondist on ta esindanud 36 korda ja löönud selle aja jooksul 14 väravat.