Daytona 500 sõitu juhtinud Newman sattus avariisse viimasel ringil, kui konkurent Ryan Blaney talle tagant otsa sõitis, mille tõttu Newman oma masinaga seina sattus. Suurel kiirusel ümber katuse pöörlema hakanud masinale sõitis aga otse õhust omakorda veel otsa Corey LaJoie.

Päästjad jõudsid põleva masina piisavalt kiiresti ära kustutada, aga mitu minutit läks aega, et auto õiget pidi saada ja Newman sealt välja toimetada.

"Newman viidi kiirelt Halifaxi meditsiinikeskusesse. Kuigi sõitja on keerulises seisundis, pole arstide sõnul tema elu ohus," seisis Newmani tiimi Roush Fenway poolt edastatud pressiteates.

Sõidu võitis lõpuks Denny Hamlin, kes vabandas hiljem, et ta suure õnnetuse järel pühendas aja oma võidu tähistamisele. "Kõigepealt soovin Ryan Newmanile paranemiseks ainult parimat," kirjutas Hamlin sotsiaalmeedias. "Mul polnud õrna aimugi, kui tõsine avarii oli. Mõistsin seda alles hiljem. Pärast finišit on meeskonnaga väga vähe suhtlust ja ma olin juba oma raadio lahti ühendanud. See ei ole kellegi süü."

Avarii: