Naiste 10 km jälitussõidus tõusis kodupubliku rõõmuks kuldmedalile seitsmendana startinud itaallanna Dorothea Wierer, kes tegi nelja lasketiiru peale vaid ühe möödalasu.

Hõbeda sai sakslanna Denise Herrmann, kes kaotas võitjale 9,5 sekundiga. Sprindi võitnud norralanna Marte Olsbu Röiseland langes kolmandaks (+13,8). Herrmann ja Röiseland pidid sõitma kolm trahviringi.

Lasketiirudes samuti kolm eksimust teinud Regina Oja langes 30. kohalt 48ndaks (+3.24). Johanna Talihärm sai lausa viis trahvi - neist kolm teises lamadestiirus - ning kukkus 31. kohalt 51. reale (+4.26). Kui laskmiskiiruses oli Oja koguni kümnes, siis sõiduajad jätsid eestlannadel soovida - Talihärm oli selles arvestuses 52. (+2.20) ja Oja 55. (+2.34).

Oja tunnistas ERRile, et suusad täna ei toiminud. "See, mis rajal toimus, oli korralik fiasko. Ega ma ise ka ei jõudnud, aga raske on ka siis, kui suusk üleüldse kaasa ei aita. Väga kehv päev," sõnas ta.

Suurepärase võistluse tegi lätlanna Baiba Bendika, kes lõpetas kahe trahvi juures üheksandana (+1.03). Sprindis oli ta olnud 12.

Meeste tänasesse jälitussõitu pääses Eesti laskesuusatajatest vaid Rene Zahkna, kes alustab eelviimasena ehk 59. kohalt. Temal on kaotust sprindis MM-tiitli võitnud Aleksandr Loginovile kaks minutit ja 36 sekundit.

Meeste 12,5 km sõit algab kell 16.15. Delfi kajastab sõidu tähtsamad sündmused otseblogi vahendusel.