Moskva oblasti Himki sai päeva esimeses mängus üliolulise võidu, kui alistas oma koduväljakul lähirivaali Belgradi Crvena Zvezda 78:72.

Himki kangelased olid Aleksei Šved ja Jonas Jerebko, kes tõid vastavalt 22 ja 19 punkti. Šved jagas ka üheksa resultatiivset söötu, Jerebko võttis seitse lauapalli ja tegi kaks vaheltlõiget.

Mõlemal meeskonnal on nüüd tabelis 24-st mängust 10 võitu, millega jagatakse 10.-12. kohta. Kuna hooaja esimese omavahelise mängu oli võitnud Serbia klubi 12 punktiga (90:78), on omavaheliste mängude eelis neil.

Istanbuli Fenerbahce pidi kodus vastu võtma napi, 77:78 kaotuse Tel Avivi Maccabilt. Iisraeli klubi võidukorvi viskas Othello Hunter kaks sekundit enne lõpuvilet, tuues korvi alt kaks punkti. Vaata videot:

Oma play-offi kohta kindlustasid Ateena Panathinaikos ja Valencia. Panathinaikos alistas külla sõitnud Peterburi Zeniidi 96:81. Viis kaugviset tabanud ameeriklane Deshaun Thomas viskas hooaja kõrgeimad 27 punkti. Valencia oli võõrsil üle Müncheni Bayernist 66:59.

Päeva viimases mängus sai FC Barcelona kodus jagu Milano Olimpiast 84:80. Hispaanlased olid veel poolteist minutit enne lõppu taga 76:77, kuid siis tehti 40 sekundiga 5:0 vahespurt ja hoiti edu lõpuni. Ameeriklane Malcolm Delaney, kes tabas lõpus tähtsa kaugviske, panustas võitu 26 punkti ja üheksa resultatiivset söötu.