Mäletatavasti toimus Saudi Araabias korduskohtumine poksi raskekaallaste Anthony Joshua ja Andy Ruiz juuniori vahel, kus britt mehhiklase kindlalt alistas ning WBA, WBO, IBF-i ja IBO meistrivööd taas enda valdusesse võttis. Nüüd tahavad kohalikud šeigid taas võitlusspordi suursündmust enda õuele tuua.

Palju on räägitud taaskohtumisest Nurmagomedovi ja McGregori vahel. Mäletatavasti lõppes esimene omavaheline matš tunamullu oktoobris venelase võiduga, aga matši järel vallandunud kaose tõttu said mõlemad mehed võistluskeelu.

McGregor naases ringi tänavu jaanuari keskel, alistades vaid 40 sekundiga ameeriklase Donald Cerrone. UFC boss Dana White lubas hiljuti, et kui McGregor Cerrone alistab, saab ta uue võimaluse Nurmagomedoviga. Nurmagomedov peab oma järgmise matši 18. aprillil Tony Fergusoni vastu.

Nüüd on aga plaani ilmunud võimalik matš poksilegendi Floyd Mayweatheriga. "Kohtusin inimestega Saudi Araabias. Nad ütlesid, et on nõus 100 miljonit dollarit maksma, et Habib Conor McGregoriga kohtuks. Nad on nõus maksma ka 100 miljonit, et Nurmagomedov hoopis Floyd Mayweatheriga vastamisi läheks," rääkis mänedžer.

"Neil ei ole väga vahet. Minu hinnangul on Habibi ja Floydi vaheline matš isegi tõenäolisem. Praegu mõtlen ainult ühele nimele ja see on psühhopaat nimega Tony Ferguson."

Mayweatheri jaoks poleks see esimene vastasseis vabavõitlejaga. Teatavasti läks ameeriklane 2017. aastal vastamisi just McGregoriga. Mayweather alistas toona poksiringis iirlase 10. raundis tehnilise nokaudiga.