Juba mängu eel oli oodata karmi vastasseisu, sest Flamesi ja Oilersi jaoks oli sel nädalal tegu juba teise omavahelise matšiga. Tuliseks kujunes juba kolmapäevane vastasseis, kus Oilersi Zack Kassian teenis Flamesi tähe Matthew Tkachuki ründamise eest kahemängulise võistluskeelu.

Pingetelt ei jäänud alla ka teine kohtumine. Juba esimesel perioodil sai näha rüselusi, kuid kontrolli alt kadus mäng teise kolmandiku lõpus. Oilersi Sam Gagner proovis vastaste väravavahi Cam Talboti jaoks liiga agressiivselt tema käest litrit kätte saada, mille järel Talbot teda lööma hakkas, mis vallandas massikakluse.

Kui juba tundus, et olukord hakkab maha rahunema, siis väljakul keskel otsustasid omakorda rusikad käiku lasta Talbot ning Flames'i puurilukk Mike Smith. Kui väravavahid lõpuks maha rahustati, eemaldasid kohtunikud mõlemad mehed ka mängust.

Kohtunikud otsustasid teise perioodi enneaegselt lõpetada ning alles jäänud 24 sekundit lisada juurde viimase kolmandiku mänguajale. Kokku määrati mängu jooksul kahe meeskonna mängijatele 50 minuti jagu karistusi.

Edmonton Oilers võitis lõpuks kohtumise 8:3, võttes sellega revanši nädala keskel penaltiseeria järel saadud 3:4 kaotusest. Alberta provintsi meeskonnad on omavahel lähestikku ka tabelis. Oilers asub läänekonverentsis 62 punktiga viiendal kohal, Flames jääb neist maha vaid kahe silmaga.