Naiste 10 km sõitu alustas esikohalt norralanna Tiril Eckhoff ja ei andnud kordagi positsiooni käest. Lõpuks oli tema edu slovakitari Paulina Fialkova ees 46,3 sekundit, rootslanna Hanna Öberg oli kolmas (+55,1).

Ainsa eestlannana suutis jälitussõitu pääseda Johanna Talihärm, kes startis 57. kohalt. Talihärm eksis kokku kolmel lasul, neist kaks tulid esimeses ja üks neljandas tiirus. Tasuks 40. koht (+3.18) ja üks MK-punkt. Rajal näitas ta 59. lõpetanu hulgas 23. aega. Viimati suutis Talihärm MK-sarjas punktidele jõuda hooaja esimesel MK-etapil Östersundis, kus sai sprindis 26. koha.

Meeste seas läks esimesena rajale prantslane Martin Fourcade, teisena tema kaasmaalane Quentin Fillon Maillet (+3) ja kolmandana sakslane Benedikt Doll (+12). Fourcade pidas kuni 3. lasketiiruni tõsist võitlust Fillon Maillet'ga. Seal tegi aga Fillon Maillet tänase ainsa eksimuse ning sellest piisas, et Fourcade kindla edu kätte sai. Kõik tiirud eksimatult lasknud Fourcade edestas finišis kaasmaalast lõpuks 17,6 sekundiga.

Tihedas heitluses teenis kolmanda koha norralane Vetle Sjastad Christiansen, kes edestas 0,1 sekundiga prantslast Simon Desthieux'd. Esikuuikusse mahtusid veel sakslane Doll ja prantslane Emilien Jacquelin.

Eestlastest oli võistlustules Kalev Ermits, kes startis 56. positsioonilt (+2.00). Kokku viis eksimust teinud Ermits sai 54. koha, kaotust kogunes lõpuks 5.29,6.