CSKA-le tagasid lõpuminutil võidu Darrun Hilliardi tabav kolmepunktivise ja Kyle Hinesi kaks täpset vabaviset. Mike James oli võitjate resultatiivseim 19 punktiga, Hilliard lisas 14 silma.

Moskva oblasti Himki jäi koduplatsil alla Valenciale 75:84. Hispaanlased lõpetasid kohtumise 9:0 spurdiga. Fernando San Emeterio tõi võitjatele 100%-lise visketabavuse juures 18 punkti. Aleksei Šved oli Himki tulemuslikum samuti 18 punktiga, kuid tabas 11-st kaugviskest vaid kaks.

Liidermeeskond Istanbuli Anadolu Efes sai tabelisse 16. võidu, kui mängis Türgis üle Milano Olimpia kindlalt 88:68. Neli kaugviset tabanud Shane Larkin viskas 23 punkti.

Võidukas oli ka teine Istanbuli klubi, kui Fenerbahce alistas külla sõitnud Villeurbanne`i Asveli 86:64. Nando de Colo ja Derrick Williams viskasid mõlemad 16 punkti.

Berliini Alba valmistas õhtu suurima üllatuse, kui võitis võõrsil Kreeka tipppklubi Piraeuse Olympiakost 93:86. Kuus kaugviset (9-st) tabanud Marcus Eriksson oli sakslaste parim 22 punktiga. Alba jaoks oli tegemist tänavuse teise võiduga Kreekas, sest võõrsil alistati ka Panathinaikos.

Heas hoos jätkab Tel Avivi Maccabi, kui mängis täna kodus üle FC Barcelona 92:85. 50%-ga kaugviskeid tabanud Maccabi parimad olid Tyler Dorsey ja Scottie Wilbekin vastavalt 19 ja 18 punktiga. Võit tõstis Maccabi Barcelona ja CSKA kõrvale 3.-5. kohta jagama.