BBC andmetel liitub suvel Interiga pikaaegne Manchester Unitedi äärekaitsja Ashley Young. 34-aastane Inglismaa koondislane lükkas tagasi Unitedi viimase lepingupakkumise, sest soovib siirduda Interisse.

Itaalia hiid lootis inglase juba jaanuaris meeskonna juurde tuua, aga sellele käigule pani United käe ette. Kuna Youngi leping Manchesteri klubiga lõppeb käesoleva hooaja järel, saab inglane suvel vabaagendina Itaaliasse minna.

Inter on võtnud ühendust ka Londoni Chelseaga, sest ridu soovitakse täiendada prantslasest ründaja Olivier Giroud'ga. Ründemees on tänavu Chelsea särgis saanud Premier League'is kirja vaid viis kohtumist.

Briti meedia teatel on Giroud ka ise huvitatud liitumisest Interiga, kus peatreeneriks Antonio Conte, kes prantslase 2018. aastal ka Chelseasse tõi. Chelsea loots Frank Lampard on varasemalt tunnistanud, et Giroud lahkumine jaanuaris Londoni klubist on üks võimalikest variantidest.

Lisaks Youngile ja Giroud'le soovib Inter soetada Tottenham Hotspuri superstaari Christan Erikseni. Kuigi taanlasest poolkaitsjat on varem seostatud Manchester Unitedi, Madridi Reali ja PSG-ga, siis viimaste andmete kohaselt on ta liitumas hoopis Interiga.

Jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano teatel on taanlase esindajad juba Itaalias, et Interi juhtidega kohtuda. Sarnaselt Youngile saab ka Erikseni leping läbi käimasoleva hooaja järel. Seega oleks Tottenhamil viimane võimalus taanlase eest raha teenida.