Meeste jõuproovil järgnesid Kläbole venelased Sergei Ustjugov ja Aleksandr Bolšunov. Finaalis sõitsid veel norralane Paal Golberg ning venelased Gleb Retivõhh ja Andrei Melnitšenko.

Naiste seas tõusid sloveenlanna Lampici järel poodiumile norralanna Astrid Uhrenholdt Jacobsen ja ameeriklanna Jessica Diggins.

Esikolmikule järgnesid ameeriklanna Sadie Maubet Björnsen, itaallanna Lucia Scardoni ja venelanna Natalia Neprjajeva.

Mitmepäevasõidu suurfavoriit Therese Johaug jäi poolfinaalis viimaseks. Väidetavalt hoidis norralannaga sellega jõudu pühapäevaseks otsustavaks etapiks.

Naiste konkurentsis juhib kokkuvõttes Johaug, kes edestab viimase etapi eel 3 sekundiga Jacobseni ja 14 sekundiga Neprjajevat. Neljas on norralanna Ingvild Flugstad Östberg (+0.23), viies norralanna Heidi Weng (+0.47) ja kuues rootslanna Ebba Andersson (+1.07).

Meeste seas on viimase etapi eel liidriks Kläbo, kes edestab 1 sekundiga Bolšunovi ja 15 sekundiga Ustjugovit. Neljas on Golberg (+1.53), viies soomlane Iivo Niskanen (+1.59) ning kuues norralane Sjur Röthe (+2.01).

Pühapäeval sõidavad nii mehed kui ka naised viitstardist 10 km vabatehnikas. Distantsi lõpuosas ronitakse traditsiooniliselt üles slaalominõlvast.