Norra talispordiässadest on saates osalemas Therese Johaug, Tiril Eckhoff, Petter Northug ja Emil Iversen. Rootsi võistkonna moodustavad Charlotte Kalla, Hanna Öberg, Sebastian Samuelsson ja Calle Halfvarsson.

Saade filmiti üles suvel Rhodose saarel. Kui esialgu pidi võtteperiood kestma kolm nädalat, siis Johaugi nõudmisel saadi kogu asi purki juba nädalaga.

„Sarja tootjad tahtsid filmida kolm nädalat, kuid Therese keeldus,“ avaldas Northug Expressenile. „Seega filmisime hommikul seitsmest kuni südaööni. Olin täiesti läbi, kui asi lõpuks valmis sai. Therese ärkas igal hommikul pool kuus ja läks esmalt jooksma ning seejärel tuli ta võttele.“

Northug avaldas, et kogu nende töö oli tasustatud. Kui endine suusamees teenis ettevõtmise eest 20 000 eurot ja samas suurusjärgus summa said ka peaaegu kõik teised, siis Johaugi teenistuseks oli koguni 100 000 eurot.

Saates lubati ka põnevaid paljastusi. Nimelt pidi Northug seal rääkima karjääri lõpetamisest ja teda saatnud skandaalidest. Johaug võtab sõna enda dopingukaristuse kohta ning Kalla räägib teda tabanud rasketest hooaegadest.