Tänak sõnas oma tänukõnes: "Martin (Järveoja) on muidu autos kõva jutumees, aga kõnet ta ei tahtnud pidada. Ma pean ise rääkima. See on suur kergendus meile, et see on lõpuks tehtud. Polnud igav tee, oli täitsa huvitav. Takistusi oli kõvasti, eks ma ise olin peamine takistus. Mul oli lapsest peale vaid üks eesmärk - tahtsin seda saavutada."

Tänak tunnistas, et tal oli ühe koha peal ka kõvasti õnne ehk siis, kui talle anti MM-sarjas teine võimalus. Ta lisas, et kuna selle tiitli võitsid nad juba eelmisel aastal, pole neil tänavu midagi ette näidata ja alustada tuleb puhtalt lehelt. "Täna oleme mitte keegid, hoiame pead maas ja oleme valmis taas kõvasti tööd tegema. Loodan, et tuleb palju huvitavaid hetki ja võite," ütles Tänak.

Tänakule ja Järveojale andis auhinna üle nende mänedžer Markko Märtin. "Täna võime öelda, et 2019. aastal võidetud autoralli maailmameistritiitel on täiesti Eesti oma. See on saavutatud Eesti meeste poolt, Eesti toetajate ja rahadega. Mõistagi on Ott ja Martin meie tänased kangelased."

Parima kardisõitja auhinna teenis Sten Dorian Piirimägi, aasta rahvasportlaseks nimetati Jaspar Vaher, aasta driftisõitjaks Mihkel Norman Tults, kiirendussportlaseks Joosep Järv, veoautokrossisportlaseks Andre Mõttus, parimaks ringrajasportlaseks Jüri Vips ja rallikrossisportlaseks Janno Ligur.