Bottas osales lõppeva aasta alguses Arctic Lapland rallil, kus ta saavutas Ford Fiesta WRC-ga viienda koha. Mercedese sõitja võtab rallist osa ka uuel aastal, aga sedapuhku Citröeni roolis. Detsembris sai kogenud vormel-1 piloot ka esimese võidu rallimaailmas, kui triumfeeris Paul Ricardi ringrajal toimunud rallivõistlusel Citröeni WRC autoga.

"Seda on vara öelda," vastas Bottas küsimusele, kas ta võib kunagi rallikarjääri tõsisemalt ette võtta. "Iial ei tea, mida elu veel toob, aga ralli mulle igatahes meeldib. See on lõbus ja mulle meeldib ralliautoga kihutada."

"Ühtlasi arvan, et on kasulik erinevaid oskusi proovile panna," jätkas soomlane. "Ma pole praegu nii kaugele ette mõelnud, sest näen ennast veel vähemalt mõnda aega F1-s."

"Mul on veel palju seal teha ja saavutada. Eks kunagi vaatan, mis edasi teeb, aga igatahes see (ralli) mulle meeldib. Ära iial ütle iial."

Bottas poleks esimene F1-piloot, kes rallimaailmas kätt proovinud. Teadupärast sõitis 2007. aasta F1 maailmameister Kimi Räikkönen aastatel 2009-2011 kokku 21 MM-rallil. Tema parimaks tulemuseks jäi 2010. aasta Türgi etapi viies koht.