Kohtumise ainus värav sündis 42. minutil, kui Adam Lallana söödu realiseeris Sadio Mane. Liverpooli mehed ei saanud siiski kohe tähistama hakata, sest kõigepealt vaatas VAR üle, kas Lallana mängis käega. Poolaja lõpus suutis Wolvesi poolelt Pedro Neto seisu viigistada, aga taas sekkus mängu VAR. Sedapuhku värav ei jäänud püsima, sest tuvastati napp suluseis.

Wolverhampton tegi Liverpooli vastu korraliku esituse ning ehkki mitmel puhul oli neil veel võimalusi väravaarve avada, siis lõpuks seda ikkagi teha ei suudetud ning Liverpool sai kirja juba hooaja 18. (!) võidu.

Liverpooli jaoks on lõppev aasta olnud tõeliselt võimas. Kogu 2019. aasta jooksul peeti Premier League'is 37 mängu, millest võideti 31, viigistati 5 ja kaotati vaid 1. Ühtlasi pole Jürgen Klopi hoolealused Anfieldil (Liverpooli kodustaadion - K.R) juba 50 kohtumist järjest pidanud kaotust tunnistama.

Võidureele naasis valitsev meister Manchester City, kes oli kodus 2:0 parem Sheffield Unitedist. Manchesteri hiiule tõid võidu Sergio Agüero ja Kevin de Bruyne tabamused.

Premier League'i kindla liidrina jätkab Liverpool, kellel koos koguni 55 silma. Leicester City jääb maha 13, Manchester City 14 silmaga. Mõlemal jälitajal on üks matš ka veel rohkem peetud.