Alates 2010. aastast Milanis mänginud rootslase arvele jäi kahe hooaja jooksul 42 tabamust Itaalia kõrgliigas. Ibrahimovici vedamisel tuldi ründetähe esimesel hooajal ka Itaalia meistriks. 2011. aastal võideti ka Itaalia superkarikas.

Kui veel kahel järgmisel aastal lõpetas Milan Serie A-s esikolmikus, saades vastavalt teise ja kolmanda koha, siis sealt alates pole kunagisel hiiul enam tiitliheitlusesse asja olnud. Viimase kuue hooaja jooksul on parimaks tänavu kevadel saavutatud viies koht. Meistrist Juventusest jäädi maha koguni 22 silmaga.

Erand pole ka tänavune hooaeg, kus ollakse 17. vooru järel alles 11. kohal. Milanil on kirjas juba kaheksa kaotust, millest viimane tähistas klubi ajaloo suurima allajäämise kordamist. Nimelt kaotati enne jõulupühi 0:5 Atalantale.

Kehvad tulemused koduses liigas tähendavad ühtlasi, et seitsmekordsel Meistrite Liiga võitjal pole viimased viimased aastad ka Euroopa tugevaimas klubisarjas asja olnud.

Just väravatelöömine ongi olnud Milani üheks suuremaks probleemiks viimase kümnendi jooksul. 42 väravat löönud Ibrahimovici järel hoiab teist kohta kolumbialane Carlos Bacca, kelle arvel 31 tabamust. Kusjuures ka tema mängis Milanis kaks hooaega, täpsemalt aastatel 2015-2017.

Kolmandal kohal on poolkaitsja Giacomo Bonaventura, kes löönud 29 väravat, kohe tema järel on jalgpallimaailma "paha poiss" Mario Balotelli, kes Milani särgis võrku sahistanud 27-l korral. Kusjuures itaallase hiilgeajad Milanis jäid aastatesse 2012-2014.

Senise hooaja jooksul pole Milanis taas kedagi rünnakul esile tõusnud. Suurimad väravakütid on Theo Hernández ning Krzysztof Piatek, kes on mõlemad löönud vaid neli väravat.

Siiski lõpetab Milan lõppeva kalendriaasta positiivsel toonil. Nimelt teatati eile, et klubiga taasliitub Zlatan Ibrahimovic. "Annan endast kõik, et hooaja kulgu klubi jaoks muuta," rääkis legendaarne ründetäht.