Üleplatsimehena tõi Reali poolelt Anthony Randolph 22 punkti. Walter Tavarese ja Fabien Causeuri arvele jäid vastavalt 14 ja 12 silma. Panatihinaikose ründemängu vedas Nick Calathe, kes viskas 19 punkti ja andis 7 resultatiivset söötu. Jimmer Fredette lisas 18 silma.

Mõnevõrra üllatuslikult kindla võidu sai Berliini Alba Baskonia üle. Saksamaa tippklubi alistas kodus hispaanlased 81:57. Poolajaga Baskonial vaid 26 punkti visata lasknud Alba juhtis kolmanda veerandi lõpuks 57:37, mis tähendas, et viimane periood oli juba vormistamise küsimus.

Võitjate poolelt viskas Martin Hermannsson 18 ja Rokas Giedraitis 17 punkti. Baskonia resultatiivseim oli Shavon Shields (11).

Tõeliseks põnevuskohtumiseks kujunes aga Villeurbanne'i Asveli ja Moskva oblasti Himki vahel. Kuigi prantslaste klubi juhtis viimase veerandaja eel 74:57, polnud mängu võitja aga veel otsustatud.

Viimasel veerandil 31 punkti visanud Himki jõudis mitmel korral vaid ühe punkti kaugusele. Veel 15 sekundit enne normaalaja lõppu oli Asveli edu vaid 89:88. Kuna Himki aga seejärel rünnakuid realiseerida ei suutnud, ning Asveli mängumehed tabasid lõpus neljast vabaviskest kolm, sai ikkagi 92:88 võidu kirja kodumeeskond.

Asveli resultatiivseim oli David Lighty 20 silmaga, Himki poolelt kogus sama palju punkte Janis Timma. Aleksei Šved ja Jeremy Evans lisasid 15 silma.

Euroliigas jagavad liidrikohta Madridi Real ja Istanbuli Anadolu Efes.