Rimas Kurtinaitise juhendatav Himki domineeris kohtumist algusest peale ning võitis avaveerandi 21:16 ja esimese poolaja 38:33. Kolmanda perioodi lõpuks kasvas kodumeeskonna eduseis 57:49-le ning seda enam käest ei antudki.

Aleksei Šved ja Stefan Jovic tõid Himkile võrdselt 25 punkti. Mõlemad näitasid suurepärast kaugvisete tabavust - Šved saatis üheksast kolmesest korvi kuus, Jovic kuuest viis - ning tõid olulised korvid 11:0 vahespurdi ajal, mil Himki pääses ette 60:49.

Leedu klubi resultatiivseim oli austraallane Jock Landale 24 punktiga.

Tänane kaotus jättis Žalgirise viimasele kohale - neil on tabelis kolm võitu ja 12 kaotust. Himki (8-7) on seitsmes.

Pühapäeval Tallinnas Saku Suurhallis VTB Ühisliiga raames Kalev/Cramoga kohtuv Moskva CSKA sai Istanbulis jagu liidermeeskonnast Anadolu Efesist 81:80. Venelaste võidukorvi viskas Mike James 17 sekundit enne lõppu, kodumeeskonna viimasel rünnakul eksis Shane Larkin.

Suurepärast viskekindlust näidanud James tabas mängust 12-st viskest kümme ning oli 28 punktiga kohtumise resultatiivseim.

Belgradi Crvena Zvezda rõõmustas oma kodupublikut 88:81 võiduga Olympiakose üle. Lorenzo Brown viskas oma Euroliiga karjääri kõrgeimad 34 punkti.

Barcelona võitis võõrsil Müncheni Bayernit 77:67 ning tõusis Anadolu Efesi ja Madridi Reali kõrvale 12 võiduga liidrikohta jagama. Hispaania klubi resultatiivseimad olid täna Cory Higgins 16 ja Nikola Mirotic 14 punktiga. Mirotic hankis ka üheksa lauapalli. Ádám Hanga panustas võitu 10 punkti ja 10 resultatiivset söötu.

Päeva viimases kohtumises sai Villeurbanne`i Asvel jagu külla sõitnud Berliini Albast 93:81.