Viljandis olid kodumeeskonnal vigastustega eemal kõik kolm võõrleegionäri, ent HC Tallinngi sõitis võõrsilmängule vaid kaheksa väljakumängijaga. Kohtumine algas kahe kogenud palluri skoorimisduelliga, kui mulkidel tabas kahel korral Kristo Järve ja külalistel Kaspar Lees.
Seisult 2:2 viskas Tallinn aga viis vastuseta väravat ning Rauno Aus tegi kümnendal minutil kiirrünnakust 7:2. Sama mees ja samal viisil kasvatas peagi edu kuuele ja 18. minutil tuli Leesi väravast 12:4. Võõrustajad said siiski mängu käima, tabama hakkasid teisedki peale Järve ja 4:0 vahespurdi lõpetuseks vähendati vahet poole võrra.

Tallinn nõelas jätkuvalt valusate kiirrünnakutega, mida lõpetasid osavalt Rainer Kelk ja Marek Karu. Vaheajavileks olid tablool külaliste edunumbrid 17:11. Teise pooltunni algus muutust ei ennustanud ja vahe püsis. Skoor kasvas vaevaliselt, sest nii Marten Tamme kui Armis Priskus olid postide vahel heas tõrjehoos.

Mark Lõpp tegi 39. minutil haiget Leesile ja sai punase kaardi, kuid Viljandi hakkas vaikselt vahet kinni nõeluma. Kapten Kristjan Koovit tegi 51. minutil 22:20, ent lähemale võõrustajad ei saanud ning Tallinn võitis 26:24. Lees tabas kuus, Aus ja Kelk viis korda võitjate kasuks, Viljandil viskas Järve kuus ning Pertelson ja Koovit viis väravat.

Kehras toimunud mängu algus sarnanes kui kaks tilka vett samal ajal Viljandis toimunuga. Seisult 2:2 spurtis siin HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, kes oli küll rivvi tagasi saanud Janar Mägi ja Vladislav Naumenko, ent usaldas rünnakul rohkem noorema põlvkonna mehi. David Mamporia kaks väravat ja üks tabamus Sigmar Seermannilt viisid kehralased 5:2 ette.

Seermanni järjekordse täpse viske järel juhiti 14. minutil 9:3, kuid arukülalastel tegi häid tõrjeid Siim Normak ning kolm järjestikust edukat rünnakut aitasid meeskonna jälle lähemale. Kehra leidis osavalt joonel valgevenelast Anton Borovskit, kuid tabavaid lahendusi oli vastastelgi. Koos poolajasireeniga tegi Markus Meiner seisuks 13:10.

Teise pooltunni algust ilmestas Aruküla vasakukäeliste viskekontsert – Rauno Kopli ja Timo Raukas viskasid mõlemad kaks väravat ning 37. minutil viis Raukas külalised 15:14 juhtima. Kehra sai esimese värava mängust, kui mängitud oli seitse ja pool minutit. 40. minutil lisas noorema venna Hardi väravale ühe Timo Raukas ning Aruküla juhtis 17:15.

Siis võtsid kehralased end kokku, järjest tabasid Mamporia ja Uvis Strazdinš ning kümme minutit hiljem oli 11-kordne Eesti meister 22:19 ees. Arukülalased võitlesid lõpuni, aga Kehra jättis punktid koju tulemusega 27:26. Strazdinš ja Mamporia viskasid kuus ning Borovski viis väravat. Võimsas pommitamishoos oli kaotajate poolel Eesti golfikoondislane Timo Raukas, tabades üheksa korda, Mihkel Vaher lisas viis ja Martin Kalvet kolm väravat.