21 kaotuse kõrvale vaid 6 võitu kogunud Pelicans kaotas koduväljakul Orlando Magicule (12-14) 119:130. Magic tegi sotid lõplikuklt selgeks neljanda veerandaja keskel, kui 16:4 spurdi järel saavutati 25-punktiline eduseis.

Jrue Holiday viskas kaotajate parimana ja üleplatsimehena 29 punkti. Kolmemängulise kaotusteseeria lõpetanud Magicu resultatiivseim oli Jonathan Isaac 21 punkti ja 11 lauapalliga, Nikola Vucevic lisas 20 punkti, D.J. Augustin pingilt 17 punkti ja 8 korvisöötu.

New Orleansi mõõna üheks põhjuseks on kindlasti drafti esimese valiku Zion Williamsoni vigastus. Mees käis oktoobris põlveoperatsioonil ega ole oma NBA debüüti veel teinud. Kahtlemata kõigub sellises olukorras peatreener Alvin Gentry tool, millel ta istub viiendat hooaega. Üks sarnase saldoga klubi - New York Knicks - juba oma treeneri vallandas, kui tabelist vaatas vastu 4 võitu ja 18 kaotust.

Pelicansist kehvema võiduprotsendiga on vaid vigastustega kimpus olnud Golden State Warriors, kes on viimasest üheksast mängust kaotanud kaheksa ja kogu hooaja peale saanud vaid 5 võitu ja 23 kaotust. Läinud öösel sai alles oma neljanda võidu 25 mängu jooksul nende üle Sacramento Kings (12-14), kelle võidunumbrid koduväljakul olid 100:79.

Bogdan Bogdanovich viskas võitjate parimana 25 punkti Buddy Hield lisas 19 silma. Vaid 39-protsendiliselt viskeid tabanud Warriorsi tulemuslikum oli Willie Cauley-Stein 14 punktiga. Sacramento näitas samal ajal oma hooaja parimat visketabavust 60%.

Hea soone peal jätkab Los Angeles Lakers, kes alistas võõrsil Atlanta Hawksi 101:96 ning on järjepanu noppinud seitse võitu. Sellega ollakse nüüd NBA liidri Milwaukee Bucksiga ühel pulgal, kellel on samuti 24 võitu ja 3 kaotust.

Lakersi parim oli 32 punktiga LeBron James, kellel jääb selja taha üsna pöörase reisigraafikuga nädalavahetus. Reedel viskas ta Miamis 28 punkti, laupäeval oli ta juba Columbuses vaatamas poja Bonny keskkooli matši, eilseks tuli lennata Atlantasse.

James tunnistas, et mängu vahele jätmine polnud tal kunagi päevakorras. "Ma ei tea, palju mu karjääris veel mänge järel on. Ma ei tea, kui palju lapsi on tulnud mu mängu vaatama. See on minu kohustus. Mu kohustus on mängida," teatas 34-aastane vanameister.

Anthony Davis panustas võitu 27 punkti ja 13 lauapalli. Sama palju lauapalle hankis ka James. Hawksi parim oli Trae Young 30 punktiga.

Teised tulemused:

Indiana - Charlotte 107:85
Brooklyn - Philadelphia 109:89
Denver - NY Knicks 111:105