Tartu Ülikooli spordihoonesse oli kolmandal advendil kogunenud ligi 400 korvpallisõpra. Esimesel veerandil püsis kohtumine tasavägisena kuni veerandi lõpuminutiteni, aga siis sai Ogre tartlaste pallikaotustest seitse vastuseta punkti, mis nad 26:19 ette viis. Teisel veerandil püsis seitsme-kaheksa punktiline vahe kuni veerandi lõpuni, mil Ogre 12:0 spurdiga kindlamasse eduseisu sai. Avapoolaja võitis Ogre 60:35.

Kolmandal veerandil leidsid tartlased end kõige suuremas kaotusseisus kui Rihards Zebergsi korv Ogre 32 punktiga ette viis. Enne viimast veerandit juhtis Ogre 81:54. Kuigi mängu võitja osas enam kahtluseid ei olnud, siis näitas kodumeeskond viimasel veerandil veel hambaid. Mõni minut enne lõppu tehtud 11:0 spurdiga saadi vahe taas alla 20 punkti ja seda hoolimata asjaolust, et kahe tehnilise vea pärast oli platsilt ära saadetud Kregor Hermet. Mängu lõpuvile kõlades näitas tabloo siiski Ogre kindlat 97:76 võitu.

Tartu Ülikooli särgis kogus Adomas Drungilas ligi 34 mänguminutiga 21 punkti ja kaheksa lauapalli. Robert Valge arvele jäi 15 punkti, kuus korvisöötu ja neli lauapalli. Kregor Hermet viskas 10 punkti.

Ühtlaselt tegutsenud Ogre parim oli Kristpas Dargais 20 punkti ja 10 lauapalliga. Kolm kaugviset tabanud James Batemon viskas 18 punkti. Kaspars Berzins viskas 16, Rihards Zebergs 15 ja Nikolajs Zotovs 13 punkti.

Tartu Ülikooli meeskonna peatreeneri Priit Vene sõnul tegutsesid vastased täna väga kindlalt. „Ogre on praegu enesekindluse kätte saanud ja seetõttu päris keeruline vastane. Nad ei lase ennast mõnest eksimusest kõigutada ja panevad oma kogemused platsil maksma. Kui meil rotatsioon laiemaks läheb, siis kaob joonis ära. Mingil hetkel tuli mitu pallikaotust järjest, mille Ogre kohe ära kasutas ja sealt hakkas vahe kärisema,“ sõnas Vene.

Tartu Ülikoolil on PAF Eesti-Läti liigas kirjas neli võitu ja üheksa kaotust. Ogre jätkab tabeli tipus 14 võidu ja ilma ühegi kaotuseta.