Matš algas paremini hoopis külaliste jaoks, kui 24. minutil oli täpne Milot Rashica. Vaheajale mindi aga juba Bayerni 2:1 eduseisus, kui poolaja lõpus olid täpsed Philippe Coutinho ja Robert Lewandowski.

Teisel poolajal lõid võõrustajad veel neli väravat. Kübaratrikiga säras Coutinho, kelle arvele jäi veel kaks resultatiivset söötu. Lewandowski arvele kogunes lõpuks kaks tabamust, korra sai jala valgeks ka Thomas Müller.

Suure võidu sai ka Bayerni tuline konkurent Dortmundi Borussia. Dortmund oli võõrsil 4:0 parem Mainzist. Meeskonnale tõid võidu Marco Reusi, Jadon Sancho, Thorgan Hazardi ja Nico Schulzi tabamused. Sancho ja Reus särasid veel ka ühe resultatiivse sööduga.

Ühtlasi oli see 19-aastase inglase jaoks juba kuues kohtumine järjest, kus värav õnnestus lüüa. Lisaks sai Sanchost esimene mängija sel hooajal Euroopa tippliigades, kes nii väravates kui söötudes jõudnud kahekohalise arvuni. Inglase arvel on kõikide sarjade peale juba 11 väravat ja 12 söötu.

Bundesligas kerkis liidriks Leipzig, kes oli 3:0 parem Düsseldorfist. Kahe silmaga edestatakse Borussia Mönchengladbachi, kes peab oma kohtumise pühapäeval. Dortmund jääb Leipzigist maha 4, Bayern 6 silmaga.