Raasikul kohtusid kaks meeskonda, kel selja taga raske karikavõistluste nädalavahetus ning ees veel kahemänguline reis Viljandisse ja Riiga Balti liigas. HC Tallinn tegi parema alguse ning seitsmendaks minutiks juhiti pärast Kaspar Leesi väravat 4:1. Külalised said mängu sisse, pidurdamatult tabas nii kaugelt kui seitsme-meetri-joonelt Vladislav Naumenko.

Tallinn tuli välja viieväravalisest kaotusseisust

Ukrainlasest mängujuht seadis 11. minutil kiirrünnakust jalule 5:5 viigi ja viis peagi karistusviskest Kehra esmakordselt juhtima. Naumenkole hakkas sekundeerima David Mamporia, kelle kolm järjestikust tabamust andsid Kehrale 9:7 edu. Robin Oberg vähendas vahet, kuid viigivõimaluse luhtas Marko Slastinovski, saates karistusviske posti.

Kehra vastas seepeale 4:0 vahespurdiga ning Sigmar Seermann tegi kiirrünnakust 13:8. Slastinovski väravad aitasid pealinlased lähemale, aga kui 26. minutil tuli Enrico Antoni viske järel seis 14:11, ei saanud kumbki meeskond nelja järelejäänud minutiga enam palli väravasse. Osaliselt hea kaitsetöö, kuid peamiselt siiski mõlemapoolse tehnilise praagi süül.

Tallinn alustas teist poolaega veel paremini kui esimest – kuue minutiga visati viis vastuseta väravat ja Slastinovski viis meeskonna 15:14 juhtima. Vahe kasvas kolmele, kuid kaks tabamust Uvis Strazdinšilt vähendasid selle 45. minutil minimaalseks, 21:20. Siis leidsid võõrustajad lisakäigu ning viimast kümmet minutit alustati juba 26:21 eduseisul.

Lähemale Kehra ei saanudki ning Tallinn võttis 32:24 võidu, tõustes liigatabelis alistatust ühe punktiga mööda. Slastinovski viskas võitjate kasuks seitse, Lees ja Anton kuus väravat. Kaotajate poolel jäi Naumenko arvele seitse tabamust, Mamporia ja Strazdinš lisasid viis väravat.

Serviti kinkis peatreenerile sünnipäevaks võidu

Kohtumine Põlvas algas vägagi tasavägiselt, viik oli pikalt tablool kõige populaarsem seis. Korraks sai kümnendal minutil Serviti 7:5 juhtima, kui kaks korda järjest tabas Kristjan Muuga. Aga Viljandi HC-l tegi kohe sama Aleksander Pertelson ja rohkem ei saanud avapoolajal kumbki meeskond enam kui minimaalset edu.

Mulgid liikusid kaitses suurepäraselt, hästi tõrjus postide vahel Peeter Parik ja teisel pool väljakut tegutseti kannatlikult. Ikka ja jälle jõuti rünnakuaja lõppedes tabava viskeni. Pertelson viis 16. minutil külalised esmakordselt 9:8 juhtima, kuid enne puhkepausi haaras Serviti uuesti edu ning Carl-Eric Uibo värav saatis tiimid vaheajale seisul 15:14.

Teisel pooltunnil ei muutunud mängupilt enne kui Mathias Rebane viskas kaks väravat järjest, aidates Serviti 19:16 ette. Seejärel hakkas vahe rebenema juba suurema hooga, 37. minutil tegi Anatoli Tšezlov 22:18 ja kuus minutit hiljem Ülljo Pihus juba 27:19.

Kümneväravaliseks kasvas vahe pärast vigastuspausilt naasnud Otto Karl Kondi väravat 57. minutil ning Serviti kinkis lõpuks peatreener Kalmer Mustingule 55. sünnipäevaks 34:22 võidu. Pihus viskas kuus, Rebane viis, Muuga ja Tšezlov neli väravat. Viljandil tabas Pertelson seitse ja Mihkel Lõpp viis korda.