Kohtumine algas suurepäraselt külaliste jaoks, kui Marcus Rashford viis penaltist 23. minutil punasärgid juhtima. Inglismaa koondise ründaja ka ise 11 meetri karistuslöögi teenis.

Järgmiste minutite jooksul oli Rashfordil paar head võimalust eduseisu suurendada, mille hulka mahtus ka 27. minutil tehtud kauglöök, mis aga lendas latti. Unitedi ei pidanud siiski teist tabamust kaua ootama, kui 29. minutil lõi palli täpselt posti kõrvale väravasse Anthony Martial.

City pani poolaja lõpus peale meeletu surve, aga Unitedi kaitse püsis ning vaheajale mindi külaliste 2:0 eduseisus. Teisel poolajal City turmtuli jätkus ja 85. minutil jõuti ka lõpuks tabamuseni, kui täpne oli keskkaitsja Nicolas Otamendi. Enamaks aga City enam võimeline polnud ja United teenis ülimagusa 2:1 võidu.

Pep Guardiola hoolealustele oli see tänavu juba neljandaks kaotuseks. Võrdluseks, täpselt sama palju kaotusi teeniti kogu eelmise hooaja jooksul kokku. Hooaega kesiselt alustanud United on nüüdseks suutnud kaotust vältida viies järjestikuses kohtumises ja tänasega saadi hooaja kuues võit.

Kolm punkti tabelisse juurde kirjutanud United kerkis 24 silmaga viiendale kohale. Linnarivaal City on 32 silmaga kolmas, kuid liider Liverpool jääb juba 14 silma kaugusele.