Brandon Loupos on lisaks selle aasta maailmameistritiitlile võitnud kaks maailmakarikaetappi (sel aastal Hiroshimas ja 2017. aastal Budapestis) ning on saanud X-mängudelt ühe kulla ja ühe hõbeda. Hannah Roberts on naiste kahekordne maailmameister (2019 ja 2017) ning on neljal viimasel aastal võitnud maailmakarikasarja üldvõidu. Lisaks neile on Tallinna tulemas veel üks UCI maailmameister, 2018. aastal tiitli võitnud ameeriklane Justin Dowell.

Simple Session on ikka Eestisse toonud maailmatippe, nüüd on siia külla tulemas selle aasta UCI maailmameistrivõistluste esikümnest seitse meest ja kuus naist.

„Maailma tippude meile koju kätte toomine on olnud üks Sessioni eesmärke päris algusest peale,“ ütles Sessioni üks peakorraldajatest Risto Kalmre. „Nii näeme, kuhu on BMXi sõitjate tase maailmas jõudnud, näeme seda kõike oma silmaga live’is. See on äge. See on aga ka parim õppematerjal, mida Eesti oma BMX ratturitele pakkuda. Ainult tule ja vaata!“

„Fakt, et Simple Session on kujunenud maailma üheks tuntuimaks ekstreemspordivõistluseks ja üritusel osalevad seekord rahvusvahelise rattaliidu UCI BMX freestyle maailmameistrid teiselt poolt maakera, räägib iseenda eest,“ ütles Eesti jalgratturite liidu president Raivo Rand. „Rattaliidul on hea meel, et Eesti jalgrattaspordil on anda oma panus erinevate alade tekkimisel ja arenemisel selles põnevas ja kiirelt muutuvas maailmas ning saame üheskoos töötada edasi selle nimel, et ka Eesti BMXi rattur esindaks meid olümpiamängudel.“

BMX pargisõit nii meestele kui naistele on ametlik Olümpiaala, parimad 9 meest ja naist asuvad esimest korda võistlustulle tuleva aasta augustis Tokyos.

20. Simple Session tuleb Tallinnas Saku Suurhallis 8.-9. veebruarini 2020. Treeningpäevad on kavas 6. ja 7. veebruaril, avatud lisapäevad on kahel päeval pärast võistluspäevi.