Žalgiris alustas kohtumist 6:0 spurdiga ning veel kolm minutit enne avaveerandi lõppu juhiti 16:11, millele aga külalised vastasid omapoolse spurdiga. Avaveerandi võitis Panathinaikos lõpuks 19:16. Poolajaks suutis Ateena klubi vahe kasvatada kaheksapunktiliseks (41:33).

Kolmandat veerandaega alustasid külalised paremini ja vahepeal kasvas edu juba 15-punktiliseks, aga perioodi lõpuks suutis Žalgiris mängida vahe 11 peale (53:64). Viimasel veerandil jõudsid võõrustajad veel mitmel korral mõne punkti kaugusele, kui veel 39 sekundit enne kohtumise lõppu oli seis 79:82. Seejärel sai Panathinaikos aga juba kindlana tundunud edu 86:81 kätte, kuid 2,2 sekundit enne lõppu tabas Arturas Milaknis koos veaga kolmese. Leedulane viskas (kogemata) vabaviskegi sisse, kuid aega jäi lõpuks liiga väheks ja Panathinaikos sai kirja ülimalt napi 86:85 võidu.

Kogu Panathinaikose mäng möödus suuresti Nick Calathese vedamisel, kes juba avapoolajaga sai kirja 13 punkti ja 8 resultatiivset söötu. Lõpuks kanti tema arvele 19 silma, 12 söötu ja 4 lauapalli. Minut enne matši lõppu langes kreeklane aga viie veaga pingile. Võitjate poolelt jõudsid kahekohalise punktiarvuni veel Deshaun Thomas (13), Ioannis Papapetrou (12) ja Jimmer Fredette (11).

Žalgirise poolelt oli resultatiivseim 15 punkti visanud Zach LeDay, Lukas Lekavicius tõi 14 ja Jock Landale 12 silma. Milaknise arvele jäi lõpuks 11 silma. Ühtlasi jõudis uhke tähiseni 5 punkti toonud Paulius Jankunas, ületades sellega Euroliigas 3000 silma piiri.

Žalgirise jaoks oli see kolme võidu kõrvale kuues kaotus. Panathinaikos sai viienda võidu ning on ühtlasi kogunud ka neli kaotust.