Sõitu alustas esikohalt Red Bulli piloot Verstappen, kelle kõrvalt startis esireast neljakordne maailmameister Sebastian Vettel (Ferrari). Hea stardi tegi kolmandana alustanud Lewis Hamilton, kes möödus kohe avaringil Vettelist.

Peamised sündmused hakkasid aga juhtuma sõidu teises pooles. 53. ringil pidi tehniliste probleemide tõttu raja äärde jääma tol hetkel viiendal kohal olnud Valtteri Bottas. Soomlase katkestamise tõttu tuli rajale ka turvaauto, mis hakkas kohe kaarte segama. Mitmed mehed eesotsas Verstappeniga kasutasid turvaauto ära, et boksis käia. Hollandlase otsus tasus ka ära, sest turvaauto rajalt lahkudes möödus värskemate rehvidega olnud Verstappen kiiresti liidrikohal olnud Hamiltonist.

Kuus ringi enne sõidu lõppu põrkasid omavahel kokku neljanda koha eest heidelnud Ferrari mehed Sebastian Vettel ja Charles Leclerc. Mõlemad mehed olid sunnitud katkestama, mis tähendas, et omakorda tõusis neljandaks Pierre Gasly (Toro Rosso).

Ferrari sõitjate kokkupõrke tõttu tuli uuesti rajale turvaauto, mis tähendas, et kahel viimasel ringil ootas veel ees tihe võidusõit. Eelviimasel ringil tuligi draamat veel, kui teist koha taga ajanud Hamilton sõitis otsa Alexander Albonile (Red Bull). Oma esimesele poodiumile ülilähedal olnud Albon langes võistlejaterivi lõppu ja sai lõpuks 15. koha. Intsidendi taustal tõusis teiseks Gasly, kes pidas veel viimaste meetriteni heitlust Hamiltoniga.

23-aastane prantslane suutis kogenud britti edestada ning võtta lõpuks teise koha, mis on tema karjääri parim saavutus. Üldse oli tegu tema esimese poodiumiga F1-s. Verstappeni ja Gasly järel lõpetas kolmandana Hamilton, kuid ta on Alboniga kokkupõrkamise eest uurimise all ning võib oma kohast veel ilma jääda.

Täiendatud 21:58:

Kohtunikud otsustasidki britile määrata 5-sekundilise ajakaristuse, mis kergitas kolmandaks McLareni piloodi Carlos Sainzi. Sarnaselt Gaslyle oli ka hispaanlase jaoks see esimene poodium.