Verschoor on endine Red Bulli noorteakadeemia kasvandik, kes sõidab tiimis, mille peamehaanik on eestlane Aivar Heidemaa. Sellegipoolest tegi Vips Eesti vormelisõidu ajalugu, sest eestlaste senine parim tulemus Macaus oli Ralf Aroni 2017. aasta kolmas koht.

Poodiumi kolmanda astme hõivas ameeriklane Logan Sargeant (Carlin), kes alustas sõitu kuuendalt stardikohalt.

"Tulemus on väga pettumust valmistav. Täiuslikust nädalavahetusest jäi väga vähe puudu. Ma ei saanud võitu, sest mu DRS ei töötanud. Lõpuks hakkas see tööle, aga mitte siis kui vaja," kommenteeris Vips poodiumil antud intervjuus. "Sellest on väga kahju, sest me olime tegelikult Verschoorist kiiremad. Tänan Hitechi tiimi suurepärase auto eest!"

Vips (Hitech GP) suutis esimestes kurvides tõrjuda suurepärase stardi saanud Christian Lundgaardi (ART) ja Richard Verschoori (MP Motorsport) rünnakud. Teises kurvis langes konkurentsist teisena startinud Robert Schwartzman (Prema), kellel lõhkes pärast õrna kokkupuudet Lundgaardiga parem esimene rehv.

Kui kiire Prema auto mängust väljas oli, sai Vips hakata vähehaaval edu suurendama. 13 ringi enne lõppu edestaski ta Verschoori 1,7 sekundiga, kuid järgmisel ringil toodi rajale turvaauto, kuna seina olid sõitnud itaallane Leonardo Pulcini (Campos) ja austerlane Ferdinand Habsburg (ART).

Kui turvaauto lõpuks eest ära tuli, jäi kihutada vaid kaheksa ringi. Koheselt võttis Verschoor end Vipsi tuulde ning suutiski teises kurvis eestlasest mööduda. Kahel järgmisel ringil üritas Vips samas kohas positsiooni taastada, kuid edutult.

Viis ringi enne lõppu käivitati virtuaalse turvaauto režiim, kuna ühele sirgele oli masina seisma jätnud mullu Macaus jubeda avarii teinud sakslanna Sophia Flörsch.

Üks parimaid võimalusi hollandlasest möödumiseks tekkis Vipsil neli ringi enne lõppu, kuid Verschoor sai ka siin eestlase tõrjumisega oskuslikult hakkama. Viimastel ringidel oli Vipsil probleeme ülejuhitavusega, kuid sellest hoolimata püsis ta Verschooril pidevalt vähem kui sekundi kaugusel. Paraku Vipsil liidrikohta enam taastada ei õnnestunud.