Mullu veel Valga-Valka võistkonda esindanud Egert Haller viskas Rakvere kasuks 22 punkti. Thomas Theddus Hamilton IV lisas 21 punkti ja 4 lauapalli ning Rain Veideman kogus 14 silma, 8 lauapalli ja tegi ü4 vaheltlõiget. Kristo Saage nimele jäi 13 punkti ja Devin Lee Harris tõi 12 punkti, 5 lauapalli ja 6 korvisöötu.

Valga-Valka parim oli Ricards Daniels Vanags 27 punktiga. Rodrigo Bumeisters tõi 16 punkti ja 5 lauapalli, Vladimir Bulatovici nimele jäi 15 punkti, 8 lauapalli ja 4 korvisöötu ning Branko Jereminov viskas 14 punkti, andis 7 korvisöötu ja tegi 3 vaheltlõiget. Vigastuse tõttu ei teinud kaasa meeskonna üks suurimaid skooritegijaid Timo Eichfuss. Tiimi suurim punktitooja Michael Best ei käinud väljakul juba eelmises kohtumises TALTECH-i vastu, kelle jaoks on hooaeg käevigastuse pärast lõppenud.

Valga-Valka asus kohtumist 5:0 juhtima ning Emils Kruminši kaugviskest mindi 19:11 ette. Egert Halleri ning Janis Vahteri abiga suutis Rakvere seisu 25:25 viigistada ja Devin lee Harris viis omad ka juhtima. Avaveerandil viskasid võõrustajad 30 punkti ja kuus minutit enne poolaja lõppu juhiti 35:29. Külalised püsisid siiski mängus ning kahe minuti möödudes oli Branko Jereminovi korvi järgselt seis 39:39. Valga-Valka läks peagi pärast Kruminši kaugviset juhtima, kuid poolaja lõpus tabas olulised kaks lähiviset Thomad Theddus Hamilton IV ja puhkepausile siirduti Rakvere 55:49 eduseisus.

Kolmandat veerandaega alustas Rakvere kahe tabava kaugviskega ja viie minuti möödudes juhiti 72:62. Valga-Valka oli juba mitmendat mängu järjest teisel poolajal lagunenud ja Harrise lähiviskest mindi viimasele neljandikule vastu kodumeeskonna 20-punktilisest eduseisust. Neljas veerandaeg paistis nii enamjaolt olevat vaid vormistamise küsimus, kuid Valga-Valka tõi veel põnevuse tagasi. Rakvere suurendas 39 sekundiga edumaa küll 26 punkti suuruseks, aga külalised vastasid 8:2 spurdiga ning seisult 81:100 tehti veel 8.2. 33 sekundit enne kohtumise lõppu vähendas Jereminov Valga-Valka kaotusseisu vaid kuuele punktile, ent Renato Lindmets tabas vajalikul hetkel kaks vabaviset ning Rakvere sai kokkuvõttes hooaja viienda võidu kirja.

Visketabavuses jäi Rakvere 54% - 52% peale. Lauavõitluse võitis Valga-Valka 38:37 (ründelaud Rakverele 14:13) ja korvisööte anti samuti rohkem 23:22. Pallikaotuseid tegi Rakvere vähem 11:12.

Eesti-Läti korvpalliliiga jätkub laupäeval, 16. novembril, kolme mänguga. BK Ventspils võõrustab Riia VEF-i, BK Ogre võtab vastu TALTECH-i ja VALMIERA GLASS VIA on vastamisi Pärnu Sadamaga.