Kolmanda veerandi lõpuks juba 15 punktiga juhtinud (64:49) CSKA resultatiivseim oli Mike James, kes tabas kuus kaugviset (8-st) ja tõi oma Euroliiga karjääri kõrgeimad 31 punkti. Lätlane Janis Strelnieks tegi samuti hooaja parima mängu ning panustas 23 punkti.

Nando De Colota mänginud Türgi tippklubi suurim punktikütt oli Kostas Sloukas 20 silmaga

CSKA jagab nüüd kuue võiduga (8-st mängust) 1.-6. kohta, Fenerbahce on võitnud vaid kaks mängu ning asub alles 15. kohal.

Lyon-Villeurbanne`i Asvel alistas Belgradis lisaaja järel kohaliku Crvena Zvezda 74:72. Viimase poole minutiga mängu saatuse otsustanud kahepunktiviske ja vabaviske tabanud Tonye Jekiri panustas võitjate kontosse võimsa kaksikduubli - 18 punkti ja 19 lauapalli.

Kaunase Žalgiris sai kolme võidu kõrvale viienda kaotuse, kui jäi võõrsil alla Olympiakosele 74:83. Kreeklased tegid otsustava 10:2 vahespurdi viimase veerandi keskel, kasvatades eduseisu 76:63-le. Võitjate poolel jõudsid kahekohalise punktisummani viis meest, resultatiivseim oli Vassilis Spanoulis 16 silma ja seitse korvisööduga. Leedukate poolel, kes said 19-st kaugviskest korvi vaid neli (21%), oli parim Jock Landale 23 punktiga.

Valencia Basket alistas koduväljakul Müncheni Bayerni koguni 82:56 ja kirjutas tabelisse teise võidu.