Kodus mänginud Liverpool alustas kohtumist suurepäraselt ning juba 13. minutiks oldi 2:0 eduseisus. Kuuendal minutil viis poolkaitsja Fabinho kauni kauglöögiga võõrustajad juhtima. Eduseisu duubeldas Mohamed Salah, kes saatis peaga väravasse Andrew Robertsoni tsenderduse.

Teise poolaja alguses lõi Liverpooli kolmanda värava Sadio Mane, kelle leidis hea sööduga üles Jordan Henderson. Väravat taga ajanud City jõudis eesmärgini 78. minutil, kui täpne oli Bernardo Silva. Enamat külalised ei suutnud ja Liverpooli 3:1 võit oli tõsiasi.

Liverpooli jaoks oli see ühe viigi kõrvale juba 11. võiduks. Kaotust nad veel tänavu tunnistama pole pidanud. Tiitlikaitsjale Cityle oli see kolmandaks kaotuseks.

Liverpoolil on liidrina koos 34 punkti. Ühtlasi on tegu rekordiga, kui kunagi varem pole Premier League'is ükski meeskond esimese 12 kohtumisega 34 silma kogunud. Lähimad jälitajad Leicester City ja Chelsea jäävad 8 silma kaugusele. Manchester City hoiab neljandat kohta, olles omakorda Chelseast ühe punkti kaugusel.