Mavericksi ei päästnud ka Luka Doncici punktirekord ja tänavuse hooaja neljas kolmikduubel - sloveenlane kogus 38 silma, 14 lauapalli ja 10 resultatiivset söötu, ent patustas ka kaheksa pallikaotusega.

Lätlane Kristaps Porzingis, kes kukkus lõpuminutil vigadega välja, püstitas hooaja punktirekordi, kui tõi oma endise koduklubi vastu 28 silma ja lisas üheksa lauapalli.

Suurepäraselt kaugviskeid tabanud (50%, 14/28) Knicksi parim oli Marcus Morris 29 punktiga, Julius Randle panustas võitu 20 silma. Dennis Smith Jr., kes oli osaline vahetustehingus Porzingisega, kasuema surma tõttu ei mänginud.

Mavericksil on nüüd kaheksast mängust viis võitu, Knicksil kaks.

Valitsev tšempion Toronto Raptors sai mängus New Orleans Pelicansiga kaks tõsist tagasilööki, kui Kyle Lowry vigastas vasaku käe pöialt ja Serge Ibaka tegi viga pahkluule. Raptors suutis selle kohtumise enda kasuks pöörata tulemusega 122:104 ja sai tabelisse kuuenda võidu.

Damian Lillard viskas koguni 60 punkti, kui Portland Trail Blazers kaotas Brooklyn Netsile 115:119. Seitse kaugviset tabanud (16-st) ja kõik 15 vabaviset realiseerinud Lillardist sai 27. mängija, kes jõudnud NBA-s vähemalt 60 punktini.