Võõrsil mänginud Himki tegi otsustava vahespurdi (13:2) kolmanda veerandi lõpus ja neljanda alguses, kui edu kasvatati 14-punktiliseks (76:62). Zeniit vahet alla kümne silma enam ei saanudki.

Himki resultatiivsemad olid Devon Booker 20 ja Aleksei Šved 19 punktiga. Zeniidi parimana kogus Austin Hollins, kes jõudis ainsana kahekohalise punktisummani, 25 silma (sh kolmesed 5/14).

Võitude arvult liidrite kõrvale jõudnud Himkil on nüüd viis võitu ja kaks kaotust, Euroliigas debüüthooaega tegeval Zeniidil kaks võitu ja viis kaotust.

Hispaanlaste Madridi Real sai hooaja esimese võidu võõrsil, kui alistas Serbia meistri Belgradi Crvena Zvezda tänu lõpuveerandi alguse 12:0 vahespurdile tulemusega 75:60. Sergio Llull oli võitjate parim 16 punkti ja viie resultatiivse sööduga. Realil on neli võitu, Crvena Zvezdal kaks.

Olympiakos sai juba viienda kaotuse, kui jäi koduplatsil alla Istanbuli Anadolu Efesile 67:86. Kaugviskeid 54%-ga tabanud (22/12) Türgi klubi resultatiivseim oli Vasilije Micic 27 punktiga (sh kolmesed 5/6). Shane Larkin panustas võitu 24 silma.

Tel Avivi Maccabi alistas kodus Berliini Alba 104:78 ja sai tabelisse viienda võidu.

Päeva viimases kohtumises sai itaallaste Milano Olimpia jagu külla sõitnud Vitoria Baskoniast 81:74 ning sai esimese klubina tabelisse kuuenda võidu. Viis meest jõudis Olimpial kahekohalise punktisummani, neist resultatiivseim oli Amedeo Della Valle 15 punktiga.

Homme võivad kuue võiduni jõuda ka Moskva CSKA ja Barcelona. Neist esimene mängib võõrsil Villeurbanne`i Asveliga, teine sõidab külla Kaunase Žalgirisele.