Eesti koondise osas võetakse luubi alla peatreeneri Karel Voolaidi otsus kutsuda eelseisvateks mängudeks Ukraina (maavõistlus) ja Hollandiga (EM-valikmäng) koondisesse peagi 35-aastaseks saav Enar Jääger, kes tegi sel hooajal Eesti liigas FC Flora eest kaasa vaid kolmes kohtumises - samal ajal jäi koondisest välja näiteks Flora keskkaitses kõva hooaja teinud Märten Kuusk.

Meistrite liiga rubriigis (alates 14:30) analüüsitakse möödunud mängudenädalat ning tuuakse välja üks tõeliselt põnev kurioosum, mis paljudel jalgpallisõpradel ja ka Eesti ajakirjandusel millegipärast kahe silma vahele jäi.

Premier League'is seisab aga pühapäeval ees suur lahing Liverpooli ja Manchester City vahel. Keda pidada soosikuks ning miks? (alates 39:45)

OlyBeti kuulajamäng puudutab seekord sedasama Liverpooli ja Manchester City kohtumist. Kuula saatest alates 58:30, mis on seekordne kuulajaküsimus - kui vastad sellele OlyBet Eesti Facebooki lehel asuva postituse all kommentaariumis õigesti, oledki võitnud 10 eurot tasuta panustamisraha!

Saatejuhid on Raul Ojassaar ja Joel Indermitte.

Head kuulamist!

1x
00:00