Katriin Saar (WTA 1113) kohtus teises ringis 18-aastase lätlanna Margarita Ignatjevaga (WTA 1097). Neiud on kohtunud noorteklassis kahel korral ja mõlemad korrad on võitnud Saar. Nii ka seekord. Esimene sett oli tasavägine ja Saarel õnnestus vastane murda alles kümnendas geimis ning võitis 6:4. Teine sett kulges aga eestlanna dikteerimisel – 6:0.

Veerandfinaalis on Saar vastamisi Soomet esindava Anastasia Kulikovaga (WTA 595), kes täna alistas Lissi Kubre 6:1, 6:2. 19aastasel Kulikoval on möödunud aastal kaks ja sellel aastal kolm turniirivõitu, neist viimase teenis ta eelmisel nädalal Stockholmis, kui alistas finaalis Elena Malõgina.

Elena Malõgina (WTA 728) sai teises ringis 6:3, 6:3 jagu 17aastasest valgevenelannast Viktoriya Kanapatskayast (WTA 703), kes eile Helena Narmonti alistas. Kohtumine ei alanud Malõgina jaoks hästi ja ta jäi 0:2 kaotusseisu, kuid võitis siis neli geimi järjest ja lõpuks seti 6:3. Ka teist setti alustas Kanapatskaya murdega, aga Malõgina murdis kohe vastu ja kui kuuendas geimis uuesti murdis ja 4:2 ette läks, ei olnud raskusi ka teine sett 6:3 võita.

Malõgina veerandfinaali vastaseks on teise asetusega 20-aastane hollandlanna Suzan Lamens (WTA 532). Neiud olid vastamisi ka suvel Merko Estonian Openi finaalis ja siis teenis Lamens karjääri teise turniirivõidu.

Paarismängus sai Eesti tennisistidest ainsana esimeses ringis võidu Elena Malõgina (paariliseks venelanna Polina Bakhmutkina), kes alistas Sofiya Chekhlystova / Elizaveta Kuznetsova 6:0, 6:1. Veerandfinaalis oli nende vastaseks Läti paar Margarita Ignatjeva / Darja Semenistaja.

Malõgina / Bakhmutina alustasid võimsalt ja võitsid esimese seti 6:1 ning olid ka teises 3:1 ees, kuid lätlased tulid mängu tagasi ja võitsid teise seti 6:4. Otsustavas setis (kiire lõppmäng 10ni) asusid lätlannad 3:0 juhtima, kuid siis võitsid Malõgina / Bakhmutina viis punkti järjest. Malõgina / Bakhmutina juhtisid veel 6:4, kuid kaotasid lõpuks 8:10.