U-19 vanuseklassis olid mõlemad tartlased võidukad nii üksik- kui ka paarismängus ning koos mängides lisaks veel segapaarismängus. Kilgi partneriks meespaarismängus oli klubikaaslane Artur Ajupov, finaalmängus alistati soomlased Eliel Meller ja Jonatan Qvisen mõlemas geimis 21:14. Kruusi ja Ramona Üpruse (Tartu ÜASK) esikohaheitlus valgevenelannade Veronika Tarassova ja Aleksandra Vassilevskajaga oli tasavägisem kui noormeestel, kuid siingi andsid mõlemad geimid ühesuguse tulemuse (22:20) ja sama võitja.

Laupäeva hilisõhtul peetud segapaarismängu finaalis said Kilk ja Kruus jagu kodurahva ees mänginud leedulastest Simas Klioštoraitisest ja Gabija Mockutėst 21:9, 21:18. Kolmanda koha hõivasid selles mänguliigis Oskar Männik (Nõo Sulgpalliklubi) ja Üprus.

Kuni 16-aastaste meespaarismängus võidutsesid Mario Kirisma ja Robin Schmalz (mõlemad Tallinna Sulgpallikeskus), kes üksikmängus olid vastavalt esimene ja kolmas. Vaid 19 minutit kestunud finaalis alistati Samu Kaasinen ja Toivo Pohjanpalo Soomest 21:14, 21:13. Sama vanuserühma neidude seas jäi kaotuseta Triitoni paar Lisa Berik - Emili Pärsim. Balti meistriks tulemiseks nähti lätlannade Anna Kupca ja Annija Rulle-Titava vastu vaeva üle poole tunni, kuid vaev tasus end võiduga 13:21, 21:12, 21:16.

Ka segapaarismängus kuulus esikoht eestlastele, sest Schmalz ja Marta Emili Teller (Triiton) vormistasid oma võimed ja oskused ladusa koostööga 21:17, 21:19 võiduks leedulaste Rapolas Grigaliūnase ja Perla Murėnaitė üle.

Kuni 14-aastaste vanuseklassis pole Eesti noorte üleolek oma balti naabritest hetkel nii suur kui vanemate seas, aga medalita ei jäänud paarismängudes nemadki. Noormeeste paarismängus oli Daniel Kornejevil ja Andrei Schmidtil (mõlemad Triiton) esimene asetus ning finaalis Tommi Kaikkoneni ja Oliver Oldorffi (Soome) vastu seda esimeses geimis (21:15) ka õigustati, paraku järgmised kaks kuulusid soomlastele 21:16 ja 21:12.

Neidude paarismängus olid Laura-Liis Kale ja Mia Sakarias (mõlemad Tallinna Sulgpallikeskus) viiendad, segapaaris kuulus Rasmus Taltsile (Tallinan Sulgpallikeskus) ja Heili Merisalule (Nõo Sulgpalliklubi) seitsmes koht.