Alagrupiturniir

Reedest päeva alustati põhiturniiri eelringidega. Eestlannadest said Julia Beljajeva, Nelli Differt, Irina Embrich ning Kristina Kuusk alagrupis viis võitu. Differt pääses ka otse edasi põhiturniirile ehk 64 parema sekka, sest tema kõikide kohtumiste torgete vahe oli +15.

Beljajeva, Embrich ja Kuusk peavad jätkama play-offis, et püüda pääsu põhiturniirile. Eestlannadest pääses aga eelringidest edasi play-offi koguni 10 sportlast. Edasi pääsesid veel Karoliine Loit (3-3), Carmen Lii-Targamaa (4-2), Andra Talen (4-2), Katrina Lehis (3-3), Erika Kirpu (4-2), Veronika Zuikova (4-2) ning Anastassia Jelinevitš (3-3).

Play-off

Play-offi esimeses voorus langes konkurentsist Jelitševits, kes kaotas poolatarile Kamila Pytkale 9:15. Lehis alistas itaallanna Alice Clerici 15:7. Teised eestlannad olid esimesest ringist vabad.

Teises ringis läksid omavahel vastamisi Embrich ja Loit ning torgetega 15:7 jäi peale Embrich. Play-offi otsustavas ringis ootab eestlannat ees ungarlanna Dorina Faczanne Budai. Kuusk oli teises voorus 15:9 parem Valentina Bosist (Šveits). Beljajeva sai napilt 15:14 jagu Iisraeli esindavast Nickol Talist. Play-offi otsustavasse vooru said veel edasi Targamaa ja Kirpu, alistades vastavalt 15:10 Hispaania päritolu Naiara Aldana ning 15:12 venelanna Marina Kesaeva. Lehis oli 15:8 parem Kata Mihalyst.

Zuikova pidi tunnistama ukrainlanna Anastassia Spasi paremust 15:7. Talen jäi 9:15 alla Vlada Harkovale.

Otsustavast ringist võitlesid ennast põhiturniirile välja lõpuks Kuusk, Kirpu, Lehis ja Beljajeva. Play-offi viimasesse ringi jäid pidama Embrich ja Targamaa.

Kuusk oli hiinlannast Xu Chengzist parem 15:12, Kirpu prantslanna Fanny Depanianist 15:11. Beljajeva alistas itaalllanna Giulia Rizzi 15:10 ja Lehis ungarlanna Edina Kardose 15:7. Embrich jäi ungarlannale Dorina Faczanne Budaile alla 9:15. Targamaa kaotas venelannale Anastassia Soldatovale 11:15.

Tallinna Mõõga individuaalturniir peetakse laupäeval. Pühapäeval toimub naiskondlik võistlus.