Xhaka pani vilekoori peale käed kõrvade juurde, mis Arsenali poolehoidjaid veelgi rohkem ärritas, ning ütles neile "f*** off". Ta on oma käitumise eest juba vabandanud, kuid põhjendanud oma reageeringut juba nädalaid ja kuid toimunud kiusamisega.

"Minu välja vahetmise ajal aset leidnud stseen puudutas mind sügavalt," ütles Xhaka neljapäeval Instagramis. "Ma armastan seda klubi ja annan endast alati nii väljakul kui selle kõrval 100%."

"Tunne, et fännid ei mõista mind ja jätkavad nädalaid ja kuid kestnud sotsiaalmeedia kommentaaride kirjutamist, on mulle kõvasti haiget teinud. Inimesed on öelnud asju nagu "Me murrame su jalad", "Tapame su naise" ja "Soovime, et su tütar saaks vähi". See küttis mind üles ning jõudis keemispunktini pühapäeval, kui mind staadionil tõrjuti."

Kolmapäevases liigakarika 5:5 viigimängus Liverpooli vastu jäi Xhaka pealtvaatajaks. Kaptenipaela sai enda käe ümber keskkaitsja Hector Bellerin. Arsenali peatreener Unai Emery keeldus kommenteerimast, kas Xhaka kaptenipaela üldse kunagi tagasi saab.