Kehra spordihoone hooldustööde tõttu Arukülas peetud kohtumises paberi peal "külalismeeskonna" rollis olnu ei saanud algul kuidagi palli Kehra venelasest väravavahi Viktor Nikolajevi selja taha. Andreas Parve tegi küll 6. minutil seisuks 3:1, kuid siis tabasid neli korda järjest kehralased ja Anton Borovski viskest tuli 7:1.

Sergio-Silver Kreegimaa tabamusest juhtis Kehra 11:3, siis said arukülalasedki mängu paremini käima. Siim Normak tegi mitu head tõrjet ja väljakule toodud kogemusest hakati kasu lõikama, kui käe said valgeks Mihkel Vaher ja Antti Rogenbaum. 21. minutil vähendas Karmo Harju täpse viskega vahe viieväravaliseks ja seis oli 12:7.

Hetke varem oli aga Nikolajev hakkama saanud suurepärase topelttõrjega, peatades nii Andre Silla karistusviske kui tagasipõrkunud pallist järgnenud väravaürituse. Kehra sai puurivahi tegutsemisest inspiratsiooni ning viie minutiga järgnes viis vastuseta väravat – Dmõtro Jankovski viis 11-kordse Eesti meistri 17:7 ette.

Pausile mindi seisul 19:9, kuid teise pooltunni algul tulistas EM-finaalturniiriks valmistuva Läti koondise laagrist hiljuti naasnud Uvis Strazdinš kaks järjestikust väravat. Aruküla poolel vastasid Parve ja Vaher ning vahe oli jälle kümme. Alates 35. minutist hakkas aga Kehra eduseis stabiilselt ja kindlalt kasvama.

Mikk Aasmaa tõrjus Rogenbaumi karistusviske ning peagi kasvatasid Jankovski ja Borovski vahe 25:11 peale. 43. minutil tegi Kreegimaa 28:12 ja kolm minutit hiljem Indrek Normak juba 31:14. Mäng võis küll tehtud olla, aga Aruküla/Audentes võitles lõpuni, kusjuures mitu paraadtõrjet sooritas teisel poolajal väravapostide vahele tulnud Rainer Reinsaar.

Viieminutilise 5:0 vahespurdi ajal hakkas hästi tabama Kent-Christer Benström, visates kolm väravat, aga Kehra sai siiski kindla 36:25 võidu. Strazdinš ja Jankovski viskasid kuus, Normak, Borovski, David Mamporia ja Vladislav Naumenko neli väravat. Kaotajatel tabas Benström viis ja Parve neli korda.