Kui Belgia väljaanne RTBF uuris Ogier`lt, kas neil kuuldustel on tõepõhi all, vastas prantslane: "Need kuuldused hoiavad teid töös, kuid mul pole kombeks selliseid asju kommenteerida. Seega las see spekulatsioon elab oma elu."

"Mina ei pea praegusel hetkel veel otsuseid tegema. Pärast seda halba nädalavahetust tahaksin lihtsalt pisut puhata," lisas Ogier.

36-aastase Ogier' leping Citroëniga lõppeb järgmise hooaja järel, kuid see ei tähenda, et ta ei võiks juba varem meeskonda vahetada.

Tänaku liitumisest Hyundaiga on viimastel päevadel kirjutanud mitmed väljaanded. Esimesena tuli selle uudisega välja eelmisel reedel Autospordi ajakiri. Täna kirjutas Soome väljaanne Ilta-Sanomat oma allikatele tuginedes samuti, et Tänak sõlmis Hyundaiga lepingu juba oktoobri alguses. Väidetavalt otsustas eestlane meeskonda vahetada, sest polnud rahul Toyota auto vastupidavusega ja sellega, kuidas võistkond töötas.

Kui Tänak ongi Hyundaiga lepingu sõlminud, siis järgmisel hooajal teevad tiimi eest täishooaja kaasa Tänak ja Thierry Neuville. Kolmandat autot jagaksid Dani Sordo ja Sebastien Loeb.

Nii Autosport kui Ilta-Sanomat on väitnud, et Hyundai avaldab Tänaku lepingu selle nädala jooksul.

Värske maailmameistri leping Toyotaga saab läbi pärast hooaja viimast rallit, mis peetakse Austraalias 14.-17. novembrini.