37-aastane endine maailma 67. reket pole pärast 2011. aastal karjääri lõpetamisest tennisest sugugi kaugele läinud, vaid töötab treenerina Rakveres endanimelises tennisekoolis ning on Eesti tenniseliidu treenerite kogu esimees.

Lisaks tänastele tegemistele ja toimetamistele veeretati intervjuus jutulõng Ani karjääri algusaegadele, tipphetkedele ja Eesti tennise tänasele tervisele.

Juttu tuli nii 2004. aasta Australian Openi paarismängu poolfinaalist, 2006. aasta French Openi avaringi matšist peaväljakul Justine Heniniga kui ka Eesti tennisenaiskonna ajaloolisest pääsust Fed Cupi Maailmaliiga lävele. Ühtlasi saavad kuulajad saatest teada, miks Maret Anist kunagi raamatut ei ilmu ning koos stuudios viibinutega kaasa mõelda, millises seisus on Eesti naiste tennis praegu Kaia Kanepi ja Anett Kontaveidi selja taga.

"Matšpalli" saate meiliaadress on tennis@delfi.ee. Kõik Delfi Tasku podcastid on leitavad ka Soundcloudist, Google Podcasts'is, Apple Podcasts'is ja kõikides teistes podcasti rakendustes.

Head kuulamist!

1x
00:00