"Võidetav mäng oli, ei saa rahul olla. Neil läks üks mees (Kaspars Berzinš - toim.) ära ja üks oli veel vigastatud. Meil oli variant, aga me polnud füüsiliselt valmis," sõnas Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula Delfile antud intervjuus.

"Esimene plaan ongi see, et parema meeskonna vastu on vaja saada lahtised pallid kätte, vaja olla füüsilisem ja tahta rohkem. Kui olid otsustavad hetked, siis nemad said aga lahtised pallid kätte. Meie leegionärid jäid täna pehmeks. Ogre meeskond on [Rihards] Zebergsi ja [Kristaps] Dargaisi nägu. Nad on sitked ja mängivad peaga. Ei pea supertalent olema, peabki sitke olema. Olen pettunud [Lauris] Blausis ja [Ernests] Kalves. Nad teavad neid mehi paremini kui teised, aga ikkagi jäid pehmeks," lisas Rannula.

Kas Kalve, kellel on käimas katseaeg, on meeskonnas jätkamas? "Praegu on veel kõik lahtine. Mäng Kalev/Cramoga on ees. Just heade meeskondadega mängud peavadki näitama leegionäride taseme ära. Tagumise poole satsidega võib ka noortega mängida. Võitleme ära Kalev/Cramo mängu ja seejärel teeme otsuse. [Robert Benjamin] Marberry ja [Jeremiah Daniel] Paige pole valmis sellises liigas mängima. Neil on mõlemal puudusi teatud elementides. Novembri algus ongi otsustamise koht," kommenteeris pärnakate peatreener.