Koduväljakul võõrustati Milano Allianzi ja kaotati 0:3 (-19, -21, -22). Fännid olid kaotusest üsna muserdunud ning küsiti, millal üldse viimati koduväljakul kuivalt kaotati. Avavoorus võitis Perugia 3:2 Latinat.

Aleksandar Atanasijevic tõi Perugiale 22 punkti, Wilfredo Leon lisas 19. Teist mängu järjest alustas nurgaründajatest ukrainlane Oleg Plotnitski ja taas jäi ta kahvatuks: 1 punkt, efektiivsus -3 ja kukkus kiirelt pingile, kust tõusis Filippo Lanza.

Robert Täht tegi Perugia eest ametlikus mängus debüüdi, ent see jäi üürikeseks. Ta pääses korraks väljakule teises geimis, sai ühe korra ka rünnata, kuid blokeerija oli seekord parem.

Tõele au andes tegi Milano ka suurepärase partii, avageimis oli nende rünnakuprotsent koguni 83(!), kokku 65% (Perugial 49%). Hollandi koondise kapten Nimir Abdel-Aziz oli pidurdamatu: 26 punkti (rünnak 68%).
Standings provided by Sofascore LiveScore


Kristo Kollo aitas Rumeenias tööandjal Galati Arcadal võita superkarika matšis Bukaresti Dünamo 3:2 (17, -19, 24, -24, 14). Eestlane tuli vahetusest hästi mängu, kogudes üheksa punkti (+5; rünnak 55%).