Traditsiooniliselt toimub lahkumismäng koondislastele, kes on riiki esindanud vähemalt 100 kohtumises. Dmitrijevil täitus 100 mängu 2016. aastal Pärnu Rannastaadionil peetud maavõistluses Malta vastu. Profimängija karjäärile tõmbas praegune JK Tallinna Kalevi juhendaja joone alla möödunud aastal.

Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak tõdes, et seoses Rahvuste Liiga mängudega on tavapäraste maavõistluste jaoks sobivate koondise mängupäevade hulk vähenenud ja seetõttu pidi Dmitrijev oma väljateenitud hüvastijättu ootama enam kui aasta.

„Plaanime 30. või 31. märtsil mängida teisegi kevadise maavõistluse ja seda soovitavalt samuti kodus. Mängu aeg ja vastane selguvad eeldatavasti peale novembrikuist koondisemängude perioodi,” avaldas Pohlak.

Eesoleval, 2020. aastal kannab Kuressaare Euroopa spordilinna tiitlit ja selle tähistamiseks on plaanis mitu jalgpallikohtumist kohalikul Kuressaare staadionil. Seega mängib Uus-Kaledoonia Eestis teisegi kohtumise, kui pühapäeval 29. märtsil kell 13.00 minnakse Kuressaare linnastaadionil vastamisi Saaremaa koondisega.

Eesti ja Uus-Kaledoonia on varem kohtunud korra, kui 26. novembril 2017 mängiti Uus-Kaledoonias Noumeas Numa-Daly staadionil 1:1 viiki. Eesti värava lõi Henri Anier.