Hooaja esimene kohtumine läks sealjuures lisaajale, kus vaid kaheksat mängijat kasutanud Raptors New Orleans Pelicansi üle lõpuks 130:122 võidu võttis. Võitjate eest säras 34 punkti ja 18 lauapalliga hiljuti uue lepingu sõlminud Pascal Siakam, 34 punkti viskas ka tagamees Fred VanVleet. Kaotajate resultatiivseim oli 22 punktiga Brandon Ingram.

Pelicans mängis ilma suvise drafti avavaliku Zion Williamsonita, kes käis meniskivigastuse tõttu äsja artroskoopilisel põlveoperatsioonil ning peab oma debüüti veel kuni kaks kuud ootama.

Teises mängus olid vastamisi kaks Los Angelese meeskonda, kes mõlemad suvel paraja uuenduskuuri läbi tegid. Seekord jäi tulemusega 112:102 peale ühtlasem Clippers, kelle eest ei teinud kaasa veel vigastustest taastuv Paul George. Kawhi Leonard kogus võitjate eest 30 punkti, Lou Williams lisas vahetusest sekkununa 21 silma. Lakersi resultatiivseimaks osutus seitse kaugviset tabanud ja 28 punkti kogunud Danny Green, Anthony Davis lisas 25 punkti ning LeBron James 18 punkti, 9 lauapalli ja 8 korvisöötu.