Kohtumise ainus värav löödi juba 7. minutil, kui Mallorca poolelt sahistas võrku Lago Junior. Ehkki Real oli ründavamaks pooleks (pallivaldamise protsent 64:36, pealelöögid 12:5), siis 13-kordne Meistrite Liiga võitja väravat kirja ei saanud. Külalised lõpetasid mängu ka vähemuses, sest 74. minutil teenis teise kollase kaardi kaitsja Alvaro Odriozola.

Tabeliliidriks kerkis valitsev meister FC Barcelona, kes oli võõrsil 3:0 parem Eibarist. Kataloonia hiiu viis juhtima Antoine Griezmann, väravad said kirja ka Lionel Messi ning Luis Suarez.

Tasavägises kohtumises leppisid 1:1 viiki Madridi Atletico ja Valencia. Diego Costa poolt realiseeritud penalti viis Atletico juhtima, külalistele tõi viigpunkti Daniel Parejo. Valencia lõpetas kohtumise ka vähemuses, kui esimesel lisaminutil teenis punase kaardi Lee Kangin.

Barcelonal on liidrina kogutud 19 punkti, Real jääb neist ühe silma kaugusele. Üllatuslikult hoiab kolmandat positsiooni tabelis Granada 17 punktiga. Punkti vähem kogunud Atletico on neljas.