Hispaania läks 47. minutil Saul Niguezi väravast juhtima, aga neljandal üleminutil suutis Joshua King penalti realiseerida.

Tähtis õhtu oli Hispaania koondise keskkaitsjal Sergio Ramosel, kes möödus koondisemängude arvus legendaarsest kaasmaalasest Iker Casillasest. Ramos on koondisesärki kandnud nüüd 168 korral. Eurooplastest on rohkem mänge kirjas vaid Itaalia koondise endisel väravavahil Gianluigi Buffonil (176), maailma rekordinternatsionaal on egiptlane Ahmed Hassan (184).

F-grupis jätkab teisena Rootsi, võõrsil alistati 4:0 Malta. Kolmas on täna võõrsil 3:0 Fääri saari võitnud Rumeenia.

F-grupi tabeliseis:

J-grupis sai suure kaotuse Soome, võõrsil jäädi 1:4 alla Bosnia ja Hertsegoviinale. Kaks väravat lõi võitjate kasuks Miralem Pjanic, soomlaste auvärava autor oli 79. minutil Joel Pohjanpalo.

Et Armeenia pidi võõrsil leppima 1:1 Liechtensteini vastu, jätkab Soome grupis teisel kohal.

Itaalia võitis kodus Kreekat 2:0 ja nende pääs EM-finaalturniirile on nüüd kindel. Itaalia viis 63. minutil juhtima Jorginho, 78. minutil kindlustas neile võidu Federico Bernardeschi. Lisaks Itaaliale on EM-pileti taganud ka Belgia.

J-grupi tabeliseis:

D-grupis peeti kaks kohtumist ja seal on võimalike edasipääsejate ringi jäänud Taani, Iirimaa ja Šveits. Gruusia ja Iirimaa tegid Tbilisis 0:0 viigi, Taani alistas Kopenhaagenis Yussuf Poulseni 84. minuti tabamusest 1:0 Šveitsi.

D-grupi tabeliseis: